Je kunt uit verschillende lesvormen kiezen, namelijk privéles, duoles of trioles. Bij een privéles krijg je alleen les, bij een duoles meld je je aan met zijn tweeën en bij een trioles met zijn drieën. Er zijn verschillende lesdagen mogelijk. Aan het eind van het jaar mag je meedoen aan een eindpresentatie. Alle lessen vinden plaats in de lichte studio van Charlotte. Hieronder lees je meer over de lessen bij Zangles Driebergen. De tarieven vind je hier.


Privéles

Als je graag wilt leren (durven) solo te zingen is dit de les voor jou. We werken aan je houding, ademsteun en klank(kleuren). Ook werken we aan liedinterpretatie: waar gaat dit lied (voor jou) over? Welke emoties voel je daarbij? En hoe kun je die met je stem overbrengen? We gaan werken aan durf: zingen geeft zelfvertrouwen, maar kan ook spannend zijn. Hoe kun je je zekerder en vrijer voelen tijdens het zingen? Zing je in een band of wil je (later) graag voor publiek staan? Dan gaan we ook aan de slag met je microfoontechniek en podiumpresentatie.

Het voordeel van privéles is dat we aan jouw persoonlijke geluid en techniek kunnen werken, en de les geheel kunnen invullen naar jouw wensen. Ook vinden sommige mensen het wat minder spannend om eerst alleen te zingen voordat ze dat met andere mensen erbij doen. We werken aan de nummers die jij graag wilt zingen. Privéles is de beste manier om aan je zangtechniek te werken en jouw eigen stem te vinden.

Duo-/trioles

Bij een duo- of trioles werken we naast algemene zangtechniek ook aan samenzang. Hoe kleur je je stemmen naar elkaar toe? Hoe stem je je timing op elkaar af? En hoe zing je meerstemmig? Een duo- of trioles is daarom een mooie aanvulling als je in een koor zingt of musical speelt. Maar ook als je graag met je vriend of vriendin samen wilt leren zingen. Wil je op duo- of trioles? Zoek dan dus zelf iemand met wie je op les wil. Jullie kiezen samen de nummers uit en Charlotte helpt je om een mooi (meerstemmig) arrangement te maken dat past bij jullie niveau en stemmen.

Groepsles

Op den duur wil Charlotte ook groepslessen geven voor kinderen en jongeren (o.a. een meidenpopkoor en kidsklassen). Heb je hier interesse in, laat het dan vooral even weten via de contactpagina!


Lestijden

Maandag 11.00 – 22.00 uur
Dinsdag 11.00 – 22.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.30 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur


Eindpresentatie

Aan het eind van het lesjaar organiseert Charlotte een leerlingenconcert óf studio-opnames (afhankelijk van het aantal leerlingen en de wensen van de leerlingen).

Alle leerlingen die 10 of meer lessen hebben gevolgd mogen hier (gratis) aan meedoen. Een super leuke manier om aan je familie, vrienden, de buurvrouw en elkaar te laten zien wat je allemaal geleerd hebt!

Meer informatie volgt tegen die tijd via mail en social media.


over de lessen Zangles Driebergen

Locatie

De lessen vinden plaats in de homestudio van Charlotte op Schippersdreef 9 in Driebergen-Rijsenburg. In de warmte van haar eigen huis heeft zij een lichte, ruime studio ingericht waar heerlijk gezongen kan worden. Er staan een piano, een box, een microfoon en opnameapparatuur, en er is vooral veel ruimte om lekker vrij te kunnen zingen. Als je wat vroeger bent kan het zijn dat je even buiten moet wachten als er nog een andere les bezig is. Je kunt dan plaatsnemen op het bankje voor het raam (of als het regent schuilen onder het afdak bij de voordeur). Wees welkom in de lichte studio van Zangles Driebergen!


Ben je enthousiast over de lessen bij Zangles Driebergen? Neem dan nu contact op!